Az egykori Barcelona-játékos góljára ex-Napoli-csatár válaszolt, mindezt Erdélyben Videóval


Medgyesen szerezte meg szezonbeli első győzelmét a Dinamo.

Két döntetlennel és egy vereséggel a tarsolyában lépett pályára a legutóbbi két meccsét megnyerő Gaz Metan otthonában a Dinamo a Liga 1 negyedik fordulójában. Gól nélküli első félidő után a fővárosiak végül 45 perc alatt több gólt lőttek, mint az azt megelőző három bajnokin, így 3-1-re nyerni tudtak. A találkozó legfőbb érdekességét az utolsó két gólszerző személye jelenti.

A találkozó első gólját a Dinamo egyik új igazolása, a venezuelai Alexander Gonzalez szerezte a 49. percben, majd Deian Sorescu a 74. minutumban duplázott: büntetőjét Alexandru Buzbuchi kapus még védeni tudta, a de a fiatal szélső a kipattanót már a hálóba vágta. A történelmi hűséghez tartozik, hogy kevéssel korábban Moussa Sanoh eltalálta a vendégek kapuját, így 1-1 helyett lett 0-2.

A 83. percben aztán egy másik új igazolás, a spanyol Juan Camara tette biztossá a fővárosiak győzelmét. A 26 éves szélső a Barcelona színeiben mutatkozott be a felnőttek között, a katalánoknál két mérkőzésen 30 perc jutott neki, ezalatt egy gólpasszt jegyzett.

Az erdélyiek szépítő találata a 89. percben érkezett, a szerzője pedig az a Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, aki hajdanán 12 mérkőzésen 122 percet töltött a pályán az olasz Napoli színeiben.

Rezumat Gaz Metan Mediaș 1 - 3 Dinamo București - Liga I 2020-2021

Rezumat Gaz Metan Mediaș 1 - 3 Dinamo București - Liga I

fotó: csgazmetan.ro

A rovat legfrissebb hírei