Koronavírus: Elmaradt a Csíkszeredai Sportklub mai meccse


Már a második ebben a szezonban.

 Egy meccs volt ma napirenden a jégkorong Erste Ligában, amelyen a Fehérvári Titánok és a Csíkszeredai Sportklub csapott volna össze Győrben a nemrégiben átadott Nemak csarnokban.

Ez végül nem valósult meg.
 
A Fehérvári Titánok miután a keretükben több koronavírusos esetet regisztráltak hosszú időt kellett kihagyjanak és a mai lett volna az első összecsapásuk a sorozatban. Ennek is végül a koronavírus tett keresztbe.
 
A Titánok csapatának az ICE-ba (osztrák bajnokság) nevezett tagjai közül többen, tervezett COVID-19 szűrésen vettek részt Székesfehérváron. A csapatból mindenki tünetmentes volt, az együttes így rendben elindulhatott első győri, hazai találkozójára. Az SC Csíkszereda ellen, este 18 órára meghirdetett mérkőzés előtt nem sokkal érkezett a tájékoztatás, miszerint a reggel elvégzett vizsgálatok több játékosnál pozitív eredménnyel zárultak. Mivel szükséges 13+1 fő így nem állt rendelkezésre, a szervezők a szövetséggel egyeztetve és előírásai szerint a hétfői Csíkszereda, valamint a kedd estére meghirdetett Corona Brassó elleni találkozót elhalasztották. A csütörtöki, Gyergyói HK elleni mérkőzést – amennyiben a feltételek adottak lesznek –, megrendezik Győrben, a Nemak Jégcsarnokban.

Mind a Győri ETO HC, mind a Fehérvár AV19 SC számára a játékosok egészsége a legfontosabb, amelyet semmiképpen nem kockáztathat. Ezúton is köszönjük szurkolóink, valamint a SC Csíkszereda szurkolóinak megértését, és azt a támogatást, amelyet a koronavírus elleni küzdelemben kaptunk.

A hétfőre és keddre megváltott jegyek a későbbi hazai találkozókra automatikusan érvényesek vagy az Eventimnél visszaválthatók.
 
– olvasható a fehérváriak közleményében.

A rovat legfrissebb hírei