Magyarországon marad a GYHK


Lesz meccs!

 Mégsem halasztják el Fehérvári Titánok – Gyergyói HK Erste Liga jégkorongmérkőzést és még nem kell hazautazzon a piros-fehér alakulat.

Hétfőn a Csíkszeredai Sportklub elleni meccsre Győrbe megérkező fehérvári alakulat a helyszínen tudta meg, hogy a keret több tagjának a koronavírus tesztje pozitív lett. A találkozót értlemszerűen lefújták.
 
Az azóta eltelt időben viszont sikerült újratesztelni a keret többi tagját és kiderült, hogy meg van az a minimális létszám amellyel jégre tudnak állni a fehérváriak. Ennek fényében nem marad el a Gyergyói HK elleni meccsük.
 
Csütörtökön 18:30-kor – erdélyi idő szerint 19:30 – megkezdheti szereplését az Erste Ligában a Titánok együttese, első ízben rendeznek hivatalos felnőtt jégkorongmérkőzést a Nemak Jégcsarnokban, Győrben.

A Titánok számára elrendelt COVID-19 teszt minden játékos esetében negatív eredményt hozott, így eldőlt, a csapat csütörtökön megkezdheti szereplését az Erste Ligában, az együttes keretében a Gyergyói HK elleni mérkőzésre már rendelkezésre áll a szükséges minimális, 13+1 fős létszám. A keret pozitív teszttel rendelkező játékosai közül mindannyian tünetmentesek.

A találkozóra jegyek az eventim.hu oldalán, kizárólag online vásárolhatók. A Titánok eddigi mérkőzéseire megváltott belépők automatikusan érvényesek a Gyergyói HK elleni összecsapásra.
 
– áll a fehérváriak közleményében.

Fotó: Soós Attila (Fehérvári Titánok)

A rovat legfrissebb hírei