Sepsi-SIC: Nézők nélkül Törökországban


Egyre közelebb a Girona elleni mérkőzés.

Folyamatosan készül a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC női kosárlabdacsapata az Euroliga selejtező mérkőzésre, amelyen a Zoran Mikes által felkészített háromszéki lányok a Spar Girona ellen kell bizonyítsanak.

A győztes kiléte egy mérkőzésen dől el és azt ráadásul nézők nélkül, semleges helyszínen rendezik a törökországi Ismitben. A mérkőzés pontos időpontja nincs meghatározva, de az már biztos, hogy október 25-29. között rendezik.

– A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) ma jelezte, hogy az Euroliga-selejtezőket nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezik. Mint ismert, október 25. és 29. között a spanyol Spar Girona ellen játsszuk a kvalifikációt a törökországi Izmitben. Ha sikerrel vesszük a selejtezőt, az Euroliga C-csoportjában a tavalyi bajnok orosz Jekatyerinburg, az olasz Famila Schio és a lett TTT Riga lesz az ellenfelünk. Amennyiben alulmaradunk a selejtezőben, az Európa-kupa G-csoportjában folytatjuk, ahol a francia ESBVA-LM, a spanyol Cadi La Seu csapatával, valamint a belga Basket Namur Capitale és a luxemburgi BBC Grengewald Hueschtert selejtező győztesével játszunk. – áll a háromszéki csapat közleményében.

Fotó: Sepsi-SIC / facebook

A rovat legfrissebb hírei