Dobogón a Sepsi OSK


Jászvásár nem volt ellenfél.

 Az idény legegyértelműbb diadalát könyvelhette el a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK élvonalbeli labdarúgócsapata a Liga 1. hetedik fordulójában.

A Leo Grozavu-Ilyés Róbert edzőpáros által felkészített háromszéki alakulat egyértelmű esélyeseként vágott neki a meccsnek, hiszen a hazai oldalon a keret több tagja sérülésekkel küszködött, illetve a moldvai csapatot sem kerülte el az új koronavírus okozta fertőzési hullám.
 
Ennek fényében nem volt meglepő, hogy az OSK már az első percektől irányította a játékot, de csak helyzetekig jutottak. Az első gólra 25 percet kellett várni. Ekkor viszont nagyon beindult az OKS és 14 perc alatt lerendezték a mérkőzést. Bajrovic és Bouhenna akcióból szerzett gólt, míg a kettő között Vasvari büntetőből talált be Branza hálójába.
 
A második félidő elején gólt talált a hazai csapat mínusz kettőre módosítva az állást. A következő akciónál akár közelebb is kerülhettek volna, ám ez nem jött össze. Ezzel pedig ellőtték összes puskaporukat. Az OSK a hátralevő időben teljes mértékbe uralta a meccset és Golofca, valamint Achahbar tovább növelhette volna az előnyt. Ez végül a hajrában jött össze és a Kolozsvári CFR-től frissen érkezett Purece átadását De Irindo juttatta saját csapatának a hálóba lezárva a találkozót.
 
Az OSK zsinórban harmadik győzelmét könyvelte el és átmenetileg feljöttek a harmadik helyre.
 
1. Liga, 7. forduló
Jászvásári Poli – Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 1–4 (0–3)
Gólszerzők: Popadiuc (54.), illetve Bajrovic (25.), Vașvari (34., büntetőből), Bouhenna (39.), De Iriondo (90+1., öngól).
Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Deliggianidisz, 59.), Bouhenna, B. Mitrea, Ștefănescu – Fülöp I. (Fofana, 81.), Vașvari, Aganovic (Purece, 81.) – Dragomir (Achahbar, 14.), Fülöp L., Bajrovic (Golofca, 59.). Edző: Leo Grozavu.

A rovat legfrissebb hírei