A Fradi egykori válogatottja segíti ezentúl az ismert erdélyi menedzser munkáját


Tehetségeket igyekszik felkutatni az egykori penge középpályás.

A kétezres évek egyik legismertebb és legnépszerűbb magyar középpályása volt Rósa Dénes (fotó, balra), aki ezentúl más szerepkörben tűnik majd fel a labdarúgó stadionokban: ő lesz az erdélyi menedzser, Karda Attila (fotó, jobbra) magyarországi jobbkeze.

„Rendkívül alapos és precíz embert ismertem meg a Dénes személyében, aki nemrég végzett el egy játékosmegfigyelő-tanfolyamot”, mondta lelkesen megkeresésünkre Karda. „Szakmailag és emberileg is egy hullámhosszon vagyunk, ezért biztos vagyok benne, hogy remekül tudunk majd együtt dolgozni”, tette hozzá.

A most 43 éves Rósa Dénes pályafutása csúcsán két ciklusban összesen 6 évet játszott a Ferencvárosban, majd az angol Wolverhamptonban és a skót Hibernianben, de megfordult a BVSC-ben, a Győrben, a Sopronban, a Dunaújvárosban és az Újpestben is.

„Eddigi tapasztalataim szerint Dénes munkamániás, a legapróbb részletekre is képes odafigyelni, amikor egy-egy játékos kiértékeléséről van szó”, méltatja az egykori 10-szeres válogatottat Karda.

„Egészen biztos vagyok benne, hogy Dénes munkájában nem kell majd csalódnom. Mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy Csizmadia Csaba néhány éven belül Magyarország legjobb edzője lesz!”, jelentette ki Karda.

Az egykor a Ferencvárosban szintén megforduló Csizmadia Csaba a maga 35 évével az NB I legfiatalabb edzője, irányításával a Budafok 74 év jutott fel ismét a magyar élvonalba, ahol jelenleg a 3. helyről várja a folytatást.

A rovat legfrissebb hírei