Sánta Szabolcs: Eleinte nehéz volt!


Így vészelte át a kolozsváriak kosarasa a koronavírust.

Emlékezhetünk rá, a Kolozsvári U-BT férfi kosárlabda-csapatának tagjai közül három héttel ezelőtt tízen is elkapták a koronavírust. Köztük volt Sánta Szabolcs is. A 33 éves játékos a baschet.ro portálnak beszélt a fertőzés okozta nehézségekről.

„Nagyon nehéz volt! Elismerem, kicsit megijedtem, amikor megtudtam, hogy elkaptam a vírust”, ismeri be a marosvásárhelyi játékos. „Az elején izzadtam, fájt a fejem. Az első hét nehézségei után aztán lassan-lassan egyre jobban éreztem magam. Sokat veszítettem fizikai állóképességemből és nehéz ismét formába lendülnöm”, mondta a nyáron a Pitesti-től Kolozsvárra visszatérő Sánta.

Aki jelenleg Bukarestben tartózkodik, ahol az U-BT a Román Kupa A csoportjában a Dinamo, a Pitesti és a Galac ellenében küzd a továbbjutásért. A B csoportban Nagyváradon a házigazda VSK mellett a Steaua, a Craiova, a Konstanca és a Csíkszereda, a C csoportban pedig Nagyszebenben a hazaiakon túl a Temesvár, a Voluntari és a Zsilvásárhely küzd a továbbjutásért – természetesen a már megszokott buboréktona keretein belül.

fotó:www.findglocal.com/

A rovat legfrissebb hírei