Élőben a csíkiak mindkét meccse


Pótolnak, majd „rendes” fordulót játszanak.

 Nehéz napjai vannak az FK Csíkszereda második ligás labdarúgó csapatának, hiszen hét nap leforgása alatt három bajnoki volt a programjukban.

Ebből egy, a Turris Oltul, elleni összecsapást már le is tudták a piros-feketék és vendégségben gólnélküli döntetlen értek el, amelyet követően a teleormani alakulat trénerét elbocsájtották.
 
Máris itt van viszont a következő feladat: hazai pályán fogadják az utolsó helyen álló, 3 pontot összegyűjtő Pandurii Tg. Jiu alakulatát. Mondhatni kötelező a győzelem, de a mezőny annyira kiegyenlített, hogy sokszor sok minden megtörténhet.
 
A hetet szintén hazai környezetben zárja az FK, amikor is a Concordia Chiajna érkezik vendégségbe. A Chiajna két évvel ezelőtt még az első osztályban volt, míg idén a 16. helyet foglalják el 9 egységgel. Kettővel szerezve kevesebbet, mint az FK Csíkszereda.
 
Mindkét meccset élőben lehet követni, hiszen a csíkiak megszerezték a szakszövetségtől az ehhez szükséges engedélyeket.
 
– Klubunk ismét erőfeszítést tett annak érdekében, hogy szurkolóink láthassák a meccseket. A Román Labdarúgó Szövetség ma közölte, hogy mindkét találkozóra megkaptuk a közvetítési jogot, így szurkolóink az Erdély TV-ben, a Youtube csatornánkon, illetve a Facebook oldalunkon is élőben láthatják mindkét összecsapást. A szerdai mérkőzés kezdési időpontja 14 óra, a szombati meccs 11 órakor kezdődik. – áll a közleményben.
 
Fotó: fkcsikszereda.ro 

A rovat legfrissebb hírei