A nagyváradiak egyik magyarja otthon maradt


Megsemmisítő vereséggel kezdett a megtizedelt kerettel kiálló erdélyi gárda.

Lejátszotta első mérkőzését a budapesti Bajnokok Ligája-selejtezőcsoportban a Nagyváradi VSK férfi vízilabdacsapata. A koronavírus miatt megtizedelt kerettel kiálló erdélyiek 18-1-es vereséget szenvedtek az olasz Brescia ellen.
A nagyváradiak egyetlen gólját Silvian Colodrovschi lőtte a negyedik negyedben.

A VSK meglehetősen foghíjas kerettel tudott csak elutazni Budapestre. Előbb csak nyolcan keltek útra, majd csütörtök további négyen követték a társaikat. A csapat magyar játékosai közül Kováts Viktor és Orsós Richárd társaival tartott a Budapestre, míg Czenk Ferenc kénytelen volt otthon maradni. Akárcsak az edző Dorin Csotras.

A nagyváradiak tájékoztatása szerint Gojko Pijetlovic, Seiya Adachi, Vlad Georgescu, Theodor Filotti, Dragoljub Rogac, Nichita Ilisie, Viktos Kovats, Silvian Colodrovschi, Ramiro Georgescu, Richard Orsos, Darian Luncan és Șerban Abrudan alkotja a gárda keretét Budapesten, míg Alex Popoviciu, Alexandru Vătrai, Bogdan Remeș, Czenk Ferenc, Cristian Dobre, Raul Gavriș és Horațiu Ilisie otthon maradtak.

A VSK péntek este 22.00 órai kezdettel a görög Vougliamenivel csap össze, míg a szombati mérkőzése elmarad, mivel az ENKA Isztambul visszalépett.

A szicíliai Siracusában Szabó János és Vancsik Levente csapata, a Steaua már két vereségnél tart: előbb 9-3-ra kapott ki az olasz Ortigiától, majd 14-12-re a horvát Jadran Splittől. Vancsik mindkét mérkőzésen játszott, de gűlt nem lőtt, míg Szabó nem szerepel a keretben.

fotó: www2.len.eu/

A rovat legfrissebb hírei