Sereghajtók nagy napja


Vereséggel tért vissza a Kolozsvári U.

 Négy mérkőzést rendeztek a labdarúgó másodosztály 12. játéknapján és egy meccs kivételével meglepetés eredmények születtek.

A sort a két Pandurii egymás elleni meccse nyitotta, amely nem kevesebb mint hét gólt hozott, de a sereghajtó pandúrok nem tudták két vállra fektetni a Viitorult.
 
Innentől kezdve jöttek a meglepetések.
 
A bajnokságot remekül kezdő Bukaresti Metaloglobus az újonc Slatina vendége volt és egygólos vereséget szenvedtek. A Slatina ezzel feljött a 18. helyre azt a Concordia Chiajnat előzve, amely vasárnap 11 órától az FK Csíkszereda vendége lesz.
 
A szintén újonc Lénárdfalva szolgáltatta a következő meglepetést, amely 2–0-ra verte a szintén újonc, ám a sorozatot várakozáson felül indító Slobozia ellen.
 
A Kolozsvári U az elmúlt két fordulóban nem volt érdekelt, miután a keret szinte összes tagja elkapta az új koronavírust. A Resicabánya elleni idegenbeli találkozóra viszont megvolt a szükséges létszám, annak ellenére, hogy hét játékos még nem volt bevethető. A kolozsvári csapat játékán meglátszott a hosszú kihagyás és végül 2–1-es vereséget szenvedtek. Az U Costel Enache vezetése mellett első vereségét könyvelhette el.
 
Lénárdfalva a 17., míg Resicabánya a 14. helyre ugrott előre.
 
Liga II., 12. forduló
Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Pandurii Tg. Jiu 4–3
CSM Slatina – Bukaresti Metaloglobus 1–0
Lénárdfalvi ACS – Unirea Slobozia 2–0
Resicabányai VSK – Kolozsvári U 2–1
 
Fotó: liga2.prosport.ro

A rovat legfrissebb hírei