Újabb érdeklődő kopogtat Bálint ajtaján


Nem csillapodnak a kérők.

Azok után, hogy végül lemaradt a Sheffield Wednesdey kispadjáról Bálint László György az Aradi UTA 41 esztendős brassói születésű trénere, máris újabb kérők érkeztek.

Ezúttal a ciprusi élvonal negyedik helyén álló Olymiapkos Nicosia érdeklődik utána, talán valamivel komolyabban, mint az angol klub – legalábbis a prosport.ro információi szerint.

A helyenként igencsak bulváros oldal az edző ügynökére hivatkozva – Bogdan Apostu – állítja, hogy már konkrét fizetési ajánlatot is tettek a ciprusiak, amely havi 10 ezer eurót tenne ki. Apostu ugyanakkor megjegyzi, hogy az utolsó szó, mindig Bálint László Györgyé, aki 12 év után vezette vissza az Aradi UTA együttesét a román élvonalba.

Bálint nagyon kapós lett az utóbbi időben, hiszen az angol Sheffield mellett a román élvonalból is érdeklődtek utána. A nagyon rossz rajtot kikapó Astra Giurgiu, illetve a Kolozsvári CFR is ezen a listán van.

Utóbbiak akkor „indultak meg”, amikor Dan Petrescu azzal fenyegetőzött, hogy elhagyja a kolozsvári csapat kispadját, de végül ez csak egy ijesztegetés volt, valós tények nélkül…

Fotó: prosport.ro

A rovat legfrissebb hírei