Sepsi-SIC: Lesz hatodik játékos!


Helyet kerítenek!

Világszinten nem egyedi, de az országban kuriózumnak számító megoldással rukkolt elő a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC női kosárlabda csapatának vezetősége, hogy valamilyen szinten érezzék a szurkolók jelenlétét a hamarosan kezdődő bajnokság során.

– Mivel a koronavírus-járvány miatt továbbra is nézők nélkül zajlanak a sportesemények, és legnagyobb sajnálatunkra kénytelenek vagyunk szurkolók nélkül pályára lépni a pénteken kezdődő bajnokságban, arra gondoltunk, hogy a hatodik játékos valahogy mégis helyet kaphatna a Sepsi Arénában.

Német és magyar mintára úgy terveztük, hogy kinyomtatjuk a kosárlabda-kedvelők fotóját, a szurkolóknak mindössze annyi feladatuk van, hogy portréjukat elküldjék klubunk e-mail címére. A kartonszurkolók a zárt kapus időszakban maradnak a lelátókon, ezzel is igyekszünk kicsit barátságosabbá tenni a nézőteret a játékosok számára.

Tehát arra kérünk titeket, ha ilyen formában részt szeretnétek venni a mérkőzéseken, a press.sepsi.sic@gmail.com e-mail címre csütörtökig (november 26.) küldjetek egy jó minőségű portrét magatokról, a nyomtatást pedig mi megoldjuk.

– fogalmaznak közleményükben a háromszékiek.

Fotó: Sepsi SIC / facebook

A rovat legfrissebb hírei