Sepsi OSK: Mestermunka Medgyesen – VIDEÓ


Parádés gólokkal zsebben a három pont.

Maradni a dobogósok nyakán! Ez volt a célja a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK-nak az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. játéknapján a Medgyesi Gaz Metan otthonában.
 
A hazaiak a kiesést jelentő veszélyzóna elkerüléséért küzdenek és két egymás utáni vereséget könyvelhette el, míg a Sepsi OSK a dobogóért, de legalább a felsőházi rájátszásért.
 
A találkozó nagyon laposan indult. Az első 27. percben említésre méltó esemény nem történt, bár valamivel kezdeményezőbb volt az Sepsi OSK. A 27. perc viszont meghozta az áttörést. A vendégek mintegy 35 méterről végezhettek el szabadrúgást, amelyet Gabriel Vasvari egyenesen a hálóba bombázott.
 
A kezdeményezés megmaradt a vendégeknél, majd a hajrában újabb szabadrúgáshoz jutottak, ezúttal közelebbről, 16 méterről. Ezt már a Kolozsvári CFR-től érkezett Petrila végezte el: kiválóan! 0–2.
 

 
A második félidő sokkal élénkebb játékot hozott, legalábbis, ami a helyzeteket illeti. Mindkét oldalon maradtak ki helyzetek, de a Gaz Metan volt közelebb a gólokhoz. Előbb Butean beadása csúszott le a lábáról, ám az ívelés így volt szinte jó, hiszen a labda a felső lécre esett. A 80. percben pedig az OSK játékosai a gólvonalról mentettek. Közben és utána Stefan és Aganovic helyzeteit jegyezhettük fel a vendég oldalon.
 
A 83. percben viszont minden addigi nyitott kérdés lezárult. A csereként beállt Aganovic végleg eldöntötte a három pont sorsát, ezúttal már akcióból talált be a Sepsi OSK.
 
A Liga I-ben hétközi forduló következik és az Aradi UTA érkezik háromszékre, míg a medgyesiek az Astra Giurgiu vendégei lesznek.
 
Liga I., 13. forduló
Medgyesi Gaz Metan – Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 0–3 (0–2)
Gólszerzők: Vașvari (27.), Petrila (45.), Aganovic (83.)
Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Yuri, Larie, Velisar (Horșia, 75.) – Alceus, Francisco (Chamed, 46.) – P. Costea (Valente, 17.), Deaconu (Pambou, 46.), Ze Manuel – Cardoso.
Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Deligiannidisz, 46.), Bouhena, B. Mitrea, Ștefan – Vașvari, Fofana, Golofca (Aganovic, 61.), V. Mitrea (Achahbar, 12.), Petrila (Dumitrescu, 87.) – Bajrovic (Safranko, 46.).
 
Fotó: digisport.ro
 

A rovat legfrissebb hírei