Brazil játékos Csíkszeredában


Két új játékos a fedélzeten.

Négy sportoló távozott a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapatától, míg három érkezett.

Amint arról korábban beszámoltunk a csíki csapattól távozott Tankó Levente az FK Székelyudvarhelyhez, illetve Petrisor Tonita visszaigazolt a Dévai Autobergamóhoz. Ugyanakkor eldőlt az is, hogy Tonita mellett a másik kapus, Dospinescu Gica is elköszönt. Az ő sorsa ismeretlen. Nem maradt a keret tagja Arama Ovidiu sem, aki a Luceafarul Buzaut fogja erősíteni tavasszal.

Van viszont három új érkező.

Kézdivásárhelyről Csíkszeredába tette át székhelyét Farkas Róbert-Attila kapus, illetve Brazíliából érkezik Oitomeia Uhelliton.

A brazil sportoló a világ jelenlegi legjobb teremlabdarúgó csapatai közé tartozó, spanyol Inter Movistar-ban is megfordult. Oitomeia a brazil első ligában szereplő Jaragua Futsal csapatától igazolt át Csíkszeredába.

Egy másik idegenlégiós, a szerb Sztojan Milovac, aki a szerb első liga egyik legjobb csapatától, a Novi Pazartól érkezett a román Liga1-be. Az utóbbi két szezonban Temesvár csapatát erősítette.

A teremlabdarúgó-bajnokság alapszakasz az utolsó teremtornához érkezett, amelyet Székelyudvarhelyen rendeznek, mától vasárnapig.

A rovat legfrissebb hírei