Gálameccs pótlás gyanánt


Székelyföldi rangadóval zárult a teremlabdarúgó-bajnokság alapszakasza.

Tétnélküli meccsekkel véget ért a teremlabdarúgó-bajnokság alapszakasza. A Székelyudvarhelyen megrendezett záró torna utolsó napjára két összecsapás volt kiírva.

Nyitásként a Galaci United sima győzelmet könyvelhetett el a sereghajtó Kolozsvári Clujana ellen biztossá téve első helyüket.

A nap másik meccsén székelyföldi rangadót rendezték. Tét nélkül, hiszen a házigazda szerepét betöltő FK Székelyudvarhely a negyedik, míg a Csíkszeredai Imperial Wet a második helyről nem tudott semmilyen körülmények között előremozdulni.

Ennek fényében gálameccs alakult ki. A csíkiak végig vezettek a találkozó során. Igaz az FK Székelyudvarhely előbb mínusz kettőről, majd mínusz egyről is egyenlíteni tudott, de a véső szó Iszlai Richárdé volt, aki a 34. percben megszerezte az Imperial győztes találatát.

A bajnokság küzdelmei február elején a rájátszás meccseivel folytatódik. A pontos menetrendre a későbbiek során derül fény.

Eredmények
Futsal Klub Székelyudvarhely–Csíkszeredai Imperial Wet 3–4 (1–2).
Gólszerzők:
Bálint Andor (16., 32.), Kerestély József (21.), illetve Adrian Pânzaru (9.), Küsmödi Tamás (16.), Iszlai Richárd (30., 34.).

Kolozsvári Clujana – Galaci United 0–15 (0–10)

Az alapszakasz végeredménye
1. Galac 31 pont
2. Csíkszereda 31 pont
3. Déva 26 pont
4. Székelyudvarhely 18 pont
5. Buzau 12
6. Kézdivásárhely 6
7. Kolozsvár 0

A rovat legfrissebb hírei