Különleges szurkolók a lelátón, hosszabbított a Sepsi alapembere


„Ti vagytok a legjobbak”, üzent a tulajdonos.

Ami egy évvel ezelőtt bizarrnak tűnt, lassan már megszokottá válik: üresen tátonganak a világ futballstadionjai a koronavírus okozta járvány miatt. Klubok és szurkolók ötletek egész tárházát vonultatták fel az elmúlt tíz hónapban, hogy mivel „népesítsék” be a lelátókat. Ezúttal a Székely Légió is előállt egy ötlettel: hóembereket építenek a Sepsi stadionjában!

A szurkolói csoport felkérte a drukkereket, családokat, menjenek ki a Sepsi OSK stadionjába és a lelátókra építsenek hóembereket. Ezeket pedig öltöztessék a klub színeinek megfelelően piros-fehérbe.

Az akció kiváltotta a klubtulaj Diószegi László csodálatát is: „Fantasztikusak vagytok! Újra bebizonyítottátok, hogy a legjobb szurkolótáborunk van az egész világon! Köszönöm, hogy kitartotok mellettünk! Holnap mi is munkába állunk”, üzente Facebook-oldalán.

A szurkolók remélik, a szombat esti Astra elleni bajnoki találkozón minél több hóember szurkol majd a csapatnak a lelátóról – a gond csak az, hogy a meteorológusok +8 Celsius fokos felmelegedést jósolnak péntekre és szombatra…

Időközben az OSK is fontos bejelentést tett csütörtök délután: 2023-ig meghosszabbították Bogdan Mitrea szerződését. A 33 éves kolozsvári játékos a nyáron érkezett a szlovák Spartak Trnava együttesétől és azonnal alapemberré vált: 16 mérőkézen kapott szerepet a védelem tengelyében, ezeken egy gólt és két gólpasszt szorgoskodott össze és még a válogatottban is bemutatkozhatott.

fotók: www.facebook.com/frissfm / www.facebook.com/osksepsi

A rovat legfrissebb hírei