Sorozatban a negyedik döntetlen


Felejthető meccsen egy pont a jutalom.

Hosszú idő után úgy várhatta a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK első ligás labdarúgócsapata a Bukaresti Dinamo elleni 23. fordulóbeli összecsapást, hogy a legutolsó koronavírus teszt mindenki számára negatív lett.

Ez ugyan semmit nem vont le a Leo Grozavu-Ilyés Róbert edzőpáros problémáiból miszerint a többhetes kihagyás okán a sportolóik fizikai állapota, ha nem is rossz, de nem elégséges.

A sorozatos döntetlenek és a folyamatos kísérletezések, pedig azt eredményezték, hogy a biztosnak tűnő felsőházi rájátszás veszélybe került. Az üldözők kezdték beérni a háromszéki csapatot.

Az újabb feladat pedig a Bukaresti Dinamo csapata volt.

Az összecsapást a hazaiak indították jobban, gyorsan ki is alakítottak pár helyzetet Niczuly kapuja előtt, de gólt nem sikerült szerezniük. Az idő múlásával az OSK is életre kelt és kiegyenlítetté tették az összecsapást. Sőt Tamás Nándor, illetve Safranko révén helyzeteket is feljegyezhettünk. A meccs viszont lejtmenetet vett, ami az iramot illeti.

A második felvonás is hasonlóan kezdődött, mint az első. A Dinamo helyzeteire újfent Tamás Nándor válaszolt, de Esanu hatalmasat mentett. Góltól mentette meg a bukaresti csapatot. A tempó valamivel jobb volt, de futószalagon jöttek a hibák a csapatok részéről, gyakorlatilag élvezhetetlenné téve a meccset.

A hajrára mindkét csapat előtt volt lehetőség a gólszerzésre. A hazaiak jártak közelebb a gólhoz: Aganovic betlizése után a labda a kapufán csattant. Gól viszont nem született.

A Sepsi OSK negyedik döntetlenjét érte el zsinórban. Továbbra is a negyedik helyen állnak, de már csak két pont az előnyük az üldözőjükkel szemben. Igaz egy meccsel kevesebbet játszottak. A FC Arges ellen elmaradt bajnokit kedden pótolják.

Labdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 23. forduló
Bukaresti Dinamo – Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK 0–0
Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, R. Grigore, St. Filip – Bani (Nepomuceno, 63.), Anton, Achim (Răuță, 82.), Fabbrini – Gueye, Nemec (Morsay, 78.)
Sepsi OSK: Niczuly – Deligiannidisz, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – Bouhenna, Vașvari (Gonzalez, 82.), Aganovic (Csiszér, 90+3.), Tamás (Purece, 59.), Golofca – Safranko (Fülöp L., 80.).

Fotó: prosport.ro

A rovat legfrissebb hírei