SepsiX


Csak a szokásos.

Rangadót vívott a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A negyedik helyen tanyázó OSK ugyanis a hatodik Clinicenit fogadta. Fontos összecsapás volt a felsőház szempontjából.

Mindkét csapat támadó felfogásban lépett pályára a maximális pontszám begyűjtése érdekében. Hiába mindez a meccs első fele nem hozott helyzeteket. A hazaiak ugyan jóval aktívabbak voltak, nem sikerült felérni a vendégek kapujáig. És amikor igen, akkor Deligiannidisz és Bouhenna nem értették meg egymást. Ez viszont meghozta az áttörést a háromszékiek játékában. A szünetig több remek akciót vezettek, de nem sikerült túljárni az ellenfél kapusának eszén.

A szünetet követően sem változott a játék képe. A Sepsi OSK zsinórban dolgozta ki az akciókat. Petrila fölé durrantott, majd Safranko ziccert rontott, vagy inkább Valceanu mentett nagyot.

A Sepsi rohamozott. Nagyon kellett a három pont és a győzelem íze. De ma egy olyan nap volt, hogy semmi nem ment. Golofca és Achabar is óriási ziccert hagyott ki.

Ez pedig azt is jelentette, hogy a háromszékiek zsinórban a hatódik döntetlent érték el és maradt a negyedik helyen a megszerzett 37 egységgel. Ám az utána következő Botosani egy találkozóval kevesebbet tudott le és amennyiben nyerni tud az Aradi UTA ellen, akkor előzni fog.

Liga 1., alapszakasz, 24. forduló
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – Academica Cliniceni 0–0

Fotó: digisport.ro

A rovat legfrissebb hírei