Sepsi OSK: Bocsánatot kérek mindenkitől


Ki-ki meccs Háromszéken.

Hazai környezetben, a Chindia Targoviste, ellen lépett pályára a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK a román labdarúgó-bajnokság 26. játéknapján.

A tét nagy volt mindkét csapat számára. A Sepsi OSK a felsőházi tagság felé tehettek volna egy nagy lépést, míg a túloldalon épp ennek eléréséért küzdenek.

A tét alaposan rányomta a bélyegét a mérkőzés színvonalára. Legalábbis az első 45 percre, amely idő alatt meddő mezőnyharc alakult ki a pályán. Különösebb említésre méltó akció nélkül. Csapni való volt mindkét csapat játéka...

A második félidő izgalmasabb kezdést jelentett. Előbb a házigazdák Purece révén próbálkoztak, majd a vendégek egy védelmi hibát kihasználva Negut révén megszerezték a vezetést az 58. percben. Leog Grozavu, a hazaiak mestere, hármas cserével próbálkozott felrázni a csapatot. Több helyzet is adódott a vendégek kapuja előtt, de valami hiányzott a Sepsi góljához. A hajrához érve pedig annak is örvendeni lehetett, hogy nem lett 0–2, hiszen Neicutescu nagy helyzetet hagyott ki.

A Sepsi OSK közelében sem volt annak a játéknak, amelyet az elmúlt időszakban megszokhattunk tőle, így jogos volt a vereség.

Az okokról Leo Grozavu beszélt a mérkőzést követő sajtótájékoztatón:

– A mai mérkőzésen a hozzáállással volt baj. Ilyen attitűddel nem lehet pályára állni. (..) A legrosszabb mérkőzés volt amióta itt vagyok a Sepsinél. Bocsánatot kérek a szurkolóktól, a vezetőségtől, mindenkitől ezért a mérkőzésért, és azért amit ma mutatott a csapat. Ezzel az eredménnyel sikerült helyzetbe hozzuk a Chindiát is, ami nagyon nem jó nekünk..

Liga 1., alapszakasz, 26. forduló
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – Chindia Târgoviște 0–1 (0–0)
Gólszerző:
Neguț (53.).
Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov (Deligiannidisz, 58.), Tincu, Mitrea – Purece (Aganovic, 58.), Golofca (Rapp, 78.), Gonzalez (Fofana, 74.), Achahbar (Ninaj, 59.), Ștefănescu – Petrila, Safranko. Edző: Leo Grozavu.

Fotó: prosport.ro

A rovat legfrissebb hírei