Jöhetnek az elődöntők


Meccsnap: szerda és csütörtök.

Amint arról már beszámoltunk nem borult a papírforma, bár izgalmasra sikeredett a román jégkorong-bajnokság alapszakaszának utolsó meccse, és kialakultak az elődöntők párosításai. Ezek alapján a Brassói Corona a Gyergyói HK-val, míg a Galaci VSK a Csíkszeredai Sportklubbal találkozik az egyik fél harmadik győzelméig tartó elődöntők során.

A pályaelőnyt a Brassó és a Galac élvezi a Gyergyói HK-val, illetve a Csíkszeredai Sportklubbal szemben.

Az első két mérkőzést szerdán és csütörtökön rendezik, amelyeket követően a párharcok átkerülnek Székelyföldre.

Az bajnokság alsóházában sem állt le az élet. A Bukaresti Steaua, a Sapientia U23 és a Bukaresti Sportul Studentesc a helyosztó meccseken érdekelt. A felek egy oda-vissza kört fognak letudni, amely során kialakul majd a táblázat. A Sapientia U23 a hétvégén már letudta a Sportul Studentesc elleni két meccsét és mindkettőt behúzták a fiatalok.

Alsóházi rájátszás
Sportul Studențesc – Sapientia U23 1–7 (0–3, 1–2, 0-2)
Gólszerzők:
Fetes Róbert (40.), illetve Antal László (5.), Márton Koppány (6.), Salamon Ervin (9.), Ferencz Joseph (39.) Danailizi Vilmos (40.), Róth Zoltán (43.), Silló Huba (55.).

Sapientia U23–Sportul Studențesc 6–2 (1–0, 2–0, 3–2)
Gólszerzők:
Márk Róbert (15.), Róth Zoltán (21., 51.), Ivácson Alfonz (40.), Márton Koppány (54.), Kristó Csongor (60.), illetve Andrei Buleandra (50.), Fetes Norbert (58.).

A rovat legfrissebb hírei