Szerződést bontottak


Megváltak a görög hátvédtől.

Múlt év augusztusában érkezett Sepsiszentgyörgyre a görög Panagiotis Deligiannidis a hátvédsor megerősítésére. A korosztályos görög válogatottakat végigjáró sportoló 15 román bajnoki meccsen lépett pályára a román labdarúgó-bajnokság felsőházába jutó Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK alakulatában, amelyek közül nyolc meccsen volt kezdő és összesen 998 perc jutott neki.

A Sepsi OSK végül közös megegyezéssel felbontotta szerződését.

– Közös megegyezéssel, szerződést bontott a Sepsi OSK és Panagiotis Deligiannidis. A 24 éves hátvéd 2020 nyarán érkezett a csapatunkhoz. Ezúton is szeretnénk megköszönni a klubért tett szolgálatát, és egyben sok sikert kívánunk további pályafutásához! – áll a Sepsi OSK közleményében.

A Gazeta Sporturilor információi szerint további labdarúgóktól fog megválni a háromszéki alakulat a közeljövőben. Ezen névsor erősíti Radoslav Dimitrov, Florin Ștefan, vagz épp Rachid Bouhenna.

Az már korábban eldőlt, hogy a szlovák Pavol Safranko szintén elhagyja a székelyföldi alakulatot. Safranok a dél-afrikai Mamelodi Sundowns csapatával egyezett meg és írt alá szerződést. Az átigazolási értéke 700 ezer euró, amelyből 200 ezer euró korábbi klubját, a dán Aalborgot illeti meg.

Fotó: gsp.ro

A rovat legfrissebb hírei