Első ligás csapattal készül az FK


Brassó Pojánán.

 A Konstancai Viitorul első ligás labdarúgócsapata közzétette a nyári felkészülési programját. Ez alapján lehet tudni, hogy az alakulat június végétől július elejéig magashegyi edzőtáborban lesz Brassó Pojánán.

Az edzőtábor során hat felkészülési meccset játszanak. Sorrendben a SR Brassóval, a Bukaresti Rapiddal, a CS Miovenivel, a Chindia Targovistevel, a Petrolul Ploiestivel és az FK Csíkszeredával néznek farkasszemet.
 
A csíkszeredai csapattal kapcsolatosan ez az első hírfoszlány a szezon végétől, hogy miképpen képzelik el a nyári felkészülést.
 
A liga2.prosport.ro ugyanakkor a megkérdezte a csíkiak szakvezetőjét, hogy miként várható a csapat felkészülése. Valentin Suciu megjegyezte, hogy június közepén kezdik a felkészülést és várhatóan egy belföldi és a egy külföldi edzőtáborban vesz részt majd a keret. Utóbbival kapcsolatban kijelentette, hogy nézik a lehetséges játékosokat, akikkel erősíthetik a keretet.
 
Egyelőre az biztos, hogy július 3-án 11.00 órától Konstancai Viitorul – FK Csíkszereda mérkőzést rendeznek Brassó Pojánán.
 
Fotó: fkcsikszereda.ro 

A rovat legfrissebb hírei