Ezüstérmes csíki fiatalok


Bravúros menetelés.

Az FK Csíkszereda labdarúgócsapatának Llegfiatalabb akadémistá szombaton egy nagy küzdelem után harcolták ki Temesvár ellen a finálét, ahol az Academica Clinceni együttesével néztek farkasszemet.

Kurucsai Milán legénysége keményen harcolt és küzdött, de az ellenfél jobban állt a pályán és a technikásabb játékuknak köszönhetően eredményesebb volt.

– Az FK Csíkszereda fiataljai számára ez volt az első komolyabb bajnokság, ezért nagyon büszkék vagyunk rájuk és az ezüstérem szépen csillog. Az érmeket Miodrag Belodedici egykori válogatott labdarúgótól vehették át akadémistáink. – olvasható a klub tájékoztaátsában.

U16-os Elit Liga döntő (Bodzavásár)
FC Academica Clinceni – FK Csíkszereda 4–1 (3–0)
Gólszerzők:
Tudor Dințică (13., 42.), Andrei Dima (34., büntetőből), Ianis Oprișan (36.), illetve Balogh Szilárd (64.).

Kurucsai Milán vezetőedző nyilatkozata:
– A mai ellenfél kiváló játékosokból állt és nagyon szervezett, dinamikus játékot mutatott be, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Játékosaink mindent beleadva, szívvel-lélekkel játszották végig a döntőt és ezüstéremig jutottak az országos Elite bajnokságban. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, dicséretet érdemelnek. Holnaptól új hét kezdődik és folytatjuk a munkát, hogy a tőlünk telhető legjobbat hozzuk ki belőlük.

Fotó: fkcsikszereda.ro

A rovat legfrissebb hírei