A Hermannstadt folytatja!


A klub közleménye szerint semmilyen alapja nincs a megszűnésüket jósoló pletykáknak.

Nem szűnik meg az FC Hermannstadt, jelentette be kedden közzétett közleményében az egyesület vezetősége. A kommüniké azokra az (ál)hírekre reagált, amelyek szerint az élvonalbeli kieséssel a klub végleg lehúzza a rolót.

A kiesés „lecke volt számunkra, amelyből tanultunk, de ami erősebbé is tett minket”, áll többek között a közleményben. A nagyszebeni klub megszűnéséről szóló cikkeket és híreket pedig „alaptalan pletykáknak” nevezi a kommüniké.

Mindezt alátámasztandó, a közlemény leszögezi: a klub célja az azonnali visszajutás az élvonalba, mi több, az ősztől életre hívják végre az egyesület második számú csapatát is. Hogy a pénztelenségről szóló pletykák azért nem teljesen megalapozatlanok, jelzi az a bekezdés, mely szerint a klub szívesen lát minden egyes támogatót….

A Hermannstadt három év után azt követően volt kénytelen búcsúzni a élvonaltól, hogy alulmaradt a Mioveni elleni osztályozón. Ezt követően többek között a liga2.ro oldal azt írta, a kiesés következtében olyan mély anyagi gödörbe zuhant az egyesület, hogy képtelen lesz folytatni szereplését a második osztályban. Sőt, állítólag egyik támogatója a visszalépését fontolgatja.

fotó: www.facebook.com/hermannstadt.fc

 

A rovat legfrissebb hírei