Pontgyárost igazolt a GYHK


Nem hazudtolják meg magukat.

Bejelentette ötödik igazolását is a Gyergyói HK jégkorongcsapata, amely támadószekciója tovább combosodik. Ezúttal egy kanadai-magyar kettős álla,polgársággal rendelkező pontgyárost aláírását szerezték meg, akit különösebben nem kell bemutatni az Erste Ligát követőknek.

Jól ismert kanadai magyar csatár csatlakozik a Gyergyói Hoki Klubhoz, piros-fehérbe öltözik Brance Orbán! A 32 éves balkezes szélsőt nem kell különösebben bemutatni, a múlt szezonban az Erste Liga 3. legeredményesebb játékosa volt, 44 mérkőzésen 57 pontot termelt.
Brance Székesfehérváron kezdte magyarországi karrierjét, majd két EBEL-es szezon után az utúbbi négy idényét a MAC-nál töltötte. A 2017-2018-as szezonban MOL Ligát nyert csapatnak egyik legfontosabb egyénisége volt, de a szlovákiai élvonalban töltött évek alatt is egyik fő erőssége volt a budapestieknek. Szerepet kapott a magyar válogatottban is.
Nagyon örülünk, hogy mostantól a Gyergyói Hoki Klub játékosaként köszönthetjük!
Üdvözlünk Gyergyóban, Brance!
Hajrá Gyergyó!


– áll a GYHK közelményében.

A GYHK kerete
Kapusok: Ruczuj Gellért, Demeter Arnold (Sapientia U23, Csíkszeredai Sportklub).
Hátvédek: Ferencz-Csibi Róbert, Fejes Nándor, Imre Patrik, Kozma Zsolt, Tódor Csaba (Sapientia U23).
Támadók: Benedek Roland, Biró Gergő, Lázár Kain, Péter Zsolt, Silló Arnold, Szabó Krisztián, Szigeti Ákos, Császár Hunor (Titánok), Sárpátki Tamás-Róbert (Hydro Fehérvár AV19), Brance Orbán (MAC HKB Újbuda).
Vezetőedző: Szilassy Zoltán.
Másodedző: Góga Attila.
Kapusedző: Jukka Konstas.

Fotó: MAC HKB Újbuda / facebook

A rovat legfrissebb hírei