Becze Tihamér marad Csíkszeredában


Az Erste Liga gól- és pontkirálya hosszú távú szerződést írt alá.

Biztos pontja volt a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának Becze Tihamér az elmúlt szezonban is. A 30 esztendős kiváló csatár a jégkorong Erste Liga 2020/2021-es idényének alapszakasz során 62 pontot termelt, amelyet a rájátszásban további 17-el fejelt meg.

Ő volt a sorozat alapszakaszának gól- és pontkirály, valamint őt választották a finálé legjobbjának is. A magyar válogatottban is bemutatkozó sportoló további három évig marad a Csíkszeredai Sportklub kötelekében, miután lejáró szerződését meghosszabbította.

Becze Tihamér az ERSTE Liga gól- és pontkirálya, a Sportklub szurkolók kedvenc Titi-je újabb három évre kék fehérben! Kedves szurkolók, nagy örömmel jelentjük, hogy Titi közöttünk marad és együtt próbáljuk meg az újabb es újabb trófeákat elnyerni. Játéka, hozzáállása, szűnni nem akaró győzniakarása hatalmas érték, hatalmas értékünk. Mindent is meg akarunk nyerni! – olvasható a Csíkszeredai Sportklub közösségi oldalán a klub tájékoztatásában.

– Hosszú és izgalmas várakozás után sikerült elköteleznem magam a következő három évre. Több lehetőségem is volt külföldre igazolni, de mindent egybe vetve nem érte volna meg. Családommal úgy döntöttünk, hogy a következő három évben újra és újra döntőt szeretnénk játszani és ennek a legnagyobb esélye itt, a kedvenc csapatunknál van. Meg kell említenem, hogy ez az egyezség nem jöhetett volna össze jó barátom és a csapat fő támogatói, Csató Kovács Imre és Becze Tibor nélkül. Nagyon várjuk az új szezont és azt, hogy a nézők visszatérhessenek és újra tőlük legyen hangos a Vákár Lajos! – fogalmazott Becze Tihamér.

A Csíkszeredai Sportklubnál Becze Tihamér az első játékos, aki be lett jelentve. Továbbá a szakmai stábban történt még változás, ahol Jason Morgan vezetőedzőt a svéd Magnus Sundquist váltja a kispadon.

Fotó: Halmágyi Zsolt

A rovat legfrissebb hírei