FK Csíkszereda: Balotelli gólpassza döntött


Véget ért a törökországi felkészülés.

„A tizenegynapos edzőtáborunk zárásaként csütörtökön este csapatunk a török élvonalba frissen visszajutott Adana város csapatával gyakorolt. A tőlünk, amerikaiasan szólva, két háztömbre lakó ellenfél már az első percben góllal köszöntött.” – olvasható az FK Csíkszereda mérkőzésbeszámolójában.

A csíkiakat a gól feltüzelte és nagyon szép, kombinatív játékkal lepték meg a törököket, hogy végül Krasnauskas egyenlítsen.

– Szünetben az ellenfél teljes sorcserét hajtott végre, soraiban Mario Balotelli, a világfutball utóbbi évtizedének sztárja is szerepet kapott. S ha már a pályán volt, egy gólpasszal vétette észre magát. A pálya kerítése mellé kisereglett helyi gyerekek örömére. S a mi bánatunkra, hiszen a találat döntőnek bizonyult. Helyzet ugyan volt mindkét oldalon, de a kapusok kiválóan avatkoztak közbe. Gyenge két bravúros mentést is bemutatott.

Remek iramú, kiegyensúlyozott kilencven perc végén csapatunk ugyan alulmaradt, de a találkozó kitűnő zárása volt a Bolu-környéki edzőtáborunknak. A szakvezetés,  a záró gyakorláson mutatott játékunkat számos tekintetben jónak találta, de természetesen nem maradéktalanul elégedett. Valentin Suciu és stábja tudja, ennél is több van a fiainkban. Már csak tizenkettőt kell aludni és minden kiderül. Kedden, 2021. augusztus 2-án este kilenctől az újjáépített Ghencea negyedbeli stadion gyepén, az első hivatalos mérkőzést az FK Csíkszereda játsza. A Digisport1, a Telekom és a LookTV jóvoltából országos nyilvánosság előtt.

– olvasható az FK Csíkszereda oldalán.

Fotó: fkcsikszereda.ro

A rovat legfrissebb hírei