Illés Béla Kolozsváron


Az egykori magyar válogatott középpályás a bajnoki címvédő vendége volt.

Kolozsváron járt szerdán Illés Béla, korábbi 64-szeres magyar válogatott labdarúgó, ahol a bajnoki címvédő CFR vendége volt – derült ki a klub hivatalos Facebook-oldalának bejegyzéséből.

Illés Béla aktív pályafutása során a Haladás, a Honvéd és az MTK játékosa volt, összesen négy bajnoki címet és három Magyar Kupa-győzelmet tudhat magáénak. Egyéni síkon egyszer volt magyar gólkirály, mi több, a Hivatásos Labdarúgó Liga megválasztotta a 90-és évek legjobb magyar játékosának.

Ennél fontosabb azonban, hogy az 53 éves sportember visszavonulását követően akadémiát hozott létre Szombathelyen, amely a nevét viseli. Ugyan erről nincsenek információnk, jó eséllyel ilyen minőségében kereste meg a fellegvári klubot.

A CFR bejegyzése szerint Cristian Panin csapatmenedzser a bajnoki címvédő csapatkapitányának, Mario Camorának a mezével ajándékozta meg Illést.

„Ma stadionunkban láttuk vendégül a korábbi kiváló magyar labdarúgót, Illés Bélát, akinek jelenleg saját akadémiája van Illés Akadémia néven… Köszönjük a látogatást, Illés Béla”, olvasható az egyesület román nyelvű bejegyzésében.

fotó: www.facebook.com/cfr1907

 

A rovat legfrissebb hírei