Gólnélküli döntetlen Háromszéken


Már az ötödik iksz.

A román labdarúgó-bajnokság kilencedik játéknapján a 13. helyen tanyázó Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK az hatodik helyezett Aradi UTA-t látta vendégül.

A Sepsi kezdte nagyobb tempóban az összecsapást, igyekeztek akaratukat ráerőltetni a vendégekre. Akik viszont állták a sarat. Az első helyzeteket így a hazai oldalon jegyezhettük Luckassen és Golofca révén, de a gól nem jött, hogy a végén a vendégek támadója Hora is elpuskázzon egy lehetőséget.

A második félidőre sem változott a játék képe. Sőt. Valóságos mezőnyharcba és az ezzel járó unalomba torkollott a találkozó. Ennek ellenére az OSK-nak megvolt a lehetősége, hogy a három pontot otthon tartsa, de két nagyobb helyzetéből nem született gól. Előbb Bojic nem tudta bevenni közelről Iacob hálóját, majd Barbut fejese a felső lécen csattant.

És mivel az UTA semmit nem kockáztatott, maradt a 0–0-ás végeredmény.

A Sepsi OSK az idei szezonban zsinórban a negyedik, összességében az ötödik döntetlenjét könyvelhette el. Az UTA viszont az újabb pontnak köszönhetően, ha ideiglenesen is, de feljött a negyedik helyre.

Liga 1., 9. forduló
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – Aradi UTA 0–0
Sepsi:
Niczuly – Ninaj, Fofana (Dimitrov, a szünetben), Mitrea, Ispas – Aganovic, Eder González, Askovszki (Bărbuț, a szünetben) – Golofca (Ștefănescu, 71.), Luckassen (Tincu 86.), Bojic (Csuncsukov 78.).
UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha (Medjimorec, 86.), Vorobjovas (Passaglia, 62.) – Ubbink, Isac, Roger (Antal, 72.) – Hora (Dangubic,86.).

Fotó: prosport.ro

A rovat legfrissebb hírei