Bergodi az újabb név a kalapban


Edzőnézőben a Sepsi OSK.

A legutóbbi forduló előtt a Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK labdarúgócsapata közös megegyezéssel elköszönt Leo Grozavu vezetőedzőtől. A Bukaresti Rapid elleni 2–2-es döntetlennel véget ért összecsapást már Ilyés Róberttel a kispadon vívta meg a háromszéki alakulat.

Diószegi László a klub tulajdonosa már akkor elmondta, hogy nagyon sürgősen edző után fognak nézni. A kalapban ott volt Bölöni László, illetve Costel Galca neve is.

Bölöni személyes okokra hivatkozva nem tudta vállalni a csapat irányítását, míg utóbbival az anyagiak terén nem sikerült megegyeznie a klub vezetőségének.

A harmadik név is befutott. Cristiano Bergodi.

Az olasz tréner a 2005/2006-os idényben tűnt fel a román labdarúgó-bajnokságban, az azóta megszűnt FC National trénereként. Ezt követően volt a Kolozsvári CFR, a Bukaresti Rapid, a Farul, a Marosvásárhelyi ASA, a Voluntari, vagy épp a CSU Craiova trénere is.

Alaposan ismeri tehát a román élvonalbeli bajnokságot és annak képlékeny közegét is.

Diószegi László a ProSport internetes lapnak is nyilatkozott, megerősítve a tárgyalásokat. Elmondása szerint már el is fogadta Bergodi feltételeit, aki további két személyt hozna a szakmai stábba.

Most Bergodin a sor, hogy elvállalja avagy nem a Sepsi OSK irányítását.
 

A rovat legfrissebb hírei