Rangadó a női kosár bajnokságban


Szatmárra utazik a Sepsi.

Az elmúlt évek egyeduralkodója a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC női kosárlabdacsapata kihívójához a Szatmárnémeti VSK-hoz látogat a kosárlabda-bajnokság második fordulójában.

Kemény párharc elé nézünk.

A bajnokságot mindkét alakulat pazarul indította, hiszen a Sepsi SIC hazai környezetben 124–47 arányban győzte le a AC Triumf Botosanit, míg a Szatmárnémeti VSK a Bukaresti Agronomiát fektette két vállra, idegenben, 91–57 arányban.

A bajnoki és a tavalyi ezüstérmes csatája rendre izgalmasan alakul, így mindenképp érdemes lesz a helyszínre kilátogatni, aki ezt megteheti.

A háromszékiek bizakodva várják a találkozót.

– Az Euroliga-selejtező utáni időszakban jól edzettünk, úgy gondolom, jó munkát végeztünk. A folytatásban két kiszállásunk lesz, a bajnoki mérkőzés után Ukrajnában játszunk. Mivel a szombati találkozó után nem sok időnk marad edzeni, így a héten igyekeztünk az Európa Kupa-találkozóra is felkészülni. Jó együttes a Szatmárnémeti VSK, viszont hiszek a csapatomban. Nyerni megyünk, egy sikerrel és jó hangulatban szeretnénk kezdeni az Európa Kupa alapszakaszát, mindent megteszünk a győzelem érdekében. – fogalmazott Zoran Mikes vezetőedző.

A Szatmárnémeti VSK – Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC mérkőzésre szombaton 19.00 órától rendezik a Both Katalin sportcsarnokban.

Fotó: Sepsi-SIC / facebook

A rovat legfrissebb hírei