Döntetlennel hangoltak a kupameccsre


Kedvezőtlen eredmény.

 Tabellaszomszédok csatájára volt kilátás Sepsiszentgyörgyön, ahol a házigazda OSK a Chindia Targoviste csapatát fogadta a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. játéknapján.

 
A mérkőzést megelőzően egy pont választotta el a csapatokat egymástól. A Sepsi OSK egy győzelemmel előzhetett volna.
 
Nem így történt. A Sepsi OSK ugyan már az első félidőben némiképp mezőnyfölényben játszott, de nem igazán tudott mit kezdeni a vendégek igencsak passzív, ám remekül védekező játékával. Mindössze két helyzetecskét jegyezhettünk fel az első 45 perc alatt. Előbb a 8. percben Celea szabadrúgását fogta Niczuly, majd a félidő közepén  Păun fejesénél volt résen  Căbuz.
 
A második félidőben sem változott a játék képe. A Sepsi próbálkozott a Chindia bunkerfocit játszva őrizte a kapuját. Az OSK-nak ugyan voltak távoli próbálkozásai, de azok rendre kudarcot vallottak.
 
A felek kedden este a Román Kupa negyeddöntőjében fognak találkozni. Ott a döntetlen egyik csapatnak sem lesz jó. Valakinek győznie kell, hiszen az elődöntőbe jutásért egy meccset rendeznek.
 
1. Liga, 17. forduló
Sepsiszentgyörgyi Sepsi OSK – Chindia Târgoviște 0–0
Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas – Păun, Eder González, Ștefănescu (Golofca 60.) – Askovszki, Csuncsukov (Luckassen 71.), Achahbar.
Chindia: Căbuz – Martac, Celea, Iacob, Rrumbullaku – Jipa, Dulca, Kocic, Popadiuc – Popa, Florea. 
 
Fotó: fanatik.ro 

A rovat legfrissebb hírei