Szülővárosának csapatában folytatja az FK Csíkszereda felvidéki csatára


A 25 éves támadó másfél év után hagyja el a Hargita megyei együttest.

Elhagyja a román labdarúgó második osztályban szereplő FK Csíkszereda együttesét Mészáros András és visszatér szülővárosa csapatához, a szlovák második vonalban szereplő Komáromhoz. A transzfert a hargitai együttes közösségi oldalán jelentette be.

„Csapatunk csupaszív támadója, Mészáros András a tavaszi idényben a szlovák másodosztályban szereplő, felvidéki Komáromi FC csapatát erősíti. A középcsatár 2020 tavaszán érkezett az FK Csíkszeredához, első idényében csapatunk rájátszásba jutásához négy góllal járult hozzá! Klubunk vezetősége, munkatársai és szurkolói hálásak a másfél éves együttműködésért és hasonló sikereket kívánnak számára. Köszönjük Bandi!”, olvasható az FC Csíkszereda Facebook-oldalán.

Mészáros Komáromban született, a Dunaszerdahely neveltje és 2020 nyarától Szeredről szerződött Csíkszeredába – előbb kölcsönben, majd végleg. A 25 éves támadó összesen 35 mérkőzésen viselhette az FK piros-fekete mezét, ezeken négy gólt szerzett. Az idei szezonban 9 mérkőzésen lépett pályára a Liga II jelenlegi 7. helyezettjénél, de gól nem fűződik a nevéhez.

A Komárom csapata sem ismeretlen Mészáros számára, hiszen 2018 januárja és 2019 nyara között másfél szezont már lehúzott a szlovák második liga jelenlegi 3. helyezettjénél, amelynek hátránya mindössze 3 pont a listavezető Besztercebánya és Zólyombrézó párosa mögött.

fotó: www.facebook.com/fkcsikszereda

A rovat legfrissebb hírei