Taratuhin és Kuljas visszavonult


Nagy űrt hagynak maguk után.

Némi meglepetésként érte a csíkszeredai szurkolókat, hogy az elmúlt évek két meghatározó játékosa Andrej Taratuhin és Gyenisz Kuljas felhagy az aktív jégkoronggal.
 
A korábbi orosz válogatott játékosok, akik időközben megszerezték a román állampolgárságot is, a nyáron döntöttek úgy, hogy felhagynak az aktív jégkoronggal. A Csíkszeredai Sportklubbal, amit csak lehetett, mindent megnyertek.
 
- Kedveseim! Nos, eljött hát az a nap, amikor egy új fejezet nyílik meg előttem jégkorongos életemben. Mindenkinek tiszta szívből szeretném megköszönni az elmúlt éveket. Minden mérkőzésen éreztem a bíztatást és a szeretetet, amit tőletek kaptam. Ti vagytok a legjobb! - fogalmazott Kuljas.
 
Kuljas után pedig Taratuhin is búcsúzott a közönségtől a Csíkszeredai Sportklub szurkolók határok nélkül közösségi oldalán.
 
- Kedves barátaim! Köszönöm nektek azt a nagyszerű bíztatást, amelyet a Sportklub színeiben kaptam tőletek az elmúlt évek során, amit együtt töltöttünk. Nagyszerű kapcsolatunk volt, és így nagyon szép sikereket értünk el együtt. Szívem egy része mindig Csíkszeredában marad és mindig követni fogom a csapatot és annak sikereit. Sok sikert és még sok szép győzelmet kívánok a Sportklubnak! - zárta Andrej Taratuhin.
 
A Sportklub szakvezetésének nagyon nehéz dolga lesz pótolni a két sportolót. Nemcsak szakmailag, hanem és talán ez a legfontosabb emberileg.
 
Fotó: Csíkszeredai Sportklub / facebook

A rovat legfrissebb hírei