Corona marad a Corona


Új játékos a fedélzeten.

Nem lesznek többé Farkasok a Brassói Corona jégkorongcsapata derült ki a klub hivatalos közleményéből. A klub honlapján közzétették, hogy a soron következő idénytől kezdve teljeséggel összevonták a csapatot a Brassói Corona brandjével.

A csapat korábbi honlapja, illetve facebook oldala már inaktívvá is vált, helyette a Corona hivatalos oldalán és közösségi oldalán lehet informálódni ezentúl.

Innen is jött a következő hír, miszerint egy igencsak ponterős csatárral kötöttek szerződést a Cenk alattiak.

A Corona ugyanis bejelentette Jared VanWormer szerződtetését. A szeptemberben 30 éves amerikai csatár 2021-ig a tengerentúlon játszott, ahol 14 AHL-mérkőzésig jutott, pályafutása nagy részét az ECHL-ben töltötte. A 2021/22-es szezonban a brit ligában jégkorongozott, ahol a Manchester Storm mezében 54 meccsen 21 gólt lőtt és 22 gólpasszt jegyzett, amivel a klub második legponterősebb játékosa volt.

A Corona keretében jelenleg 19 sportoló található, akik közül hat légiós.

Brassói Corona
Kapusok: Patrik Polc, Tőke Zoltán.
Hátvédek: Bors Huba, Christopher Garcia (Anglet), Gajdó Tamás, Jacob Sweeney (Anglet), Owen Williams, Pavlo Boriszenko,
Csatárok: Albert Zagidulin, Andrei Vasile, Buda Gábor, Chase Schaber, Gajdó Balázs, Jared VanWormer (Manchester Storm), Kevin Domingue (Nottingham Panthers), Kovács Mátyás, Radim Valchar, Rares Vasile, Roberto Gliga,
Másodedző: Strenk Hunor.

Fotó: coronabrasov.ro

A rovat legfrissebb hírei