Nagyváradi VSK: egy magyar érkezett, egy távozott, egy hosszabbított


Sok a változás a férfi vízilabda-bajnokság topcsapatánál.

Kevesebb, mint egy hét múlva véget ér a nyári vakáció a Nagyváradi VSK férfi vízilabda-csapatánál, 25-én ugyanis a játékosok elkezdik a felkészülést az új idényre. Immár új edzővel, az öt év után távozó Dorin Costras helyét ugyanis Ciprian Cimpian veszi át. De van változás bőven a keretben is…

A nagyváradiak eddig ugyanis nem kevesebb, mint öt játékos leigazolását jelentették be, köztük Vancsik Leventéét, aki a Steauából érkezik. Rajta kívül Marius Tic kapus, valamint Tiberiu Negrean, Vlad Dragomirescu és Mihnea Gheorghe is a VSK-nál folytatja. Három játékos, a magyar származású Szilágyi Marcu kapus, valamint Ianis Soporan és Andrei Marinescu az ifiktől került fel a felnőttekhez. 

Ami a távozókat illeti, eddig az biztos, hogy Ramiro Georgescu visszavonult, Lazar Brakocsevics kapus Szerbiában, Bajusz Benett pedig Magyarországon folytatja.

A klub bejelentette azt is, hogy meghosszabbította Czenk Ferenc és további öt játékos szerződését: Alex Popoviciu, Silvian Colodrovschi, Bogdan Remeș, Ferenc Czenk, Nichita Ilisie és Mateja Aszanovics is Nagyváradon folytatja.

A csapattal kapcsolatos hír továbbá, hogy Marius Țic, Vlad Dragomirescu, Levente Vancsik, Ferenc Czenk, Silvian Colodrovschi, Bogdan Remeș, Raul Gavriș és Nichita Ilisie a román válogatottal készül a spliti Európa-bajnokságra.

fotó: csmoradea.ro

 

A rovat legfrissebb hírei