Halasztott meccset nyertek


Letudta első bajnoki meccsét az FK Székelyudvarhely, amely sikerrel vette a Kolozsvári Clujana által gördített akadályt.

 Utolsóként az FK Székelyudvarhely mutatkozott be a teremlabdarúgó-bajnokság élvonalában méghozzá a Kolozsvári Clujana ellen. A találkozót még az első fordulóból halasztották a mai napra, míg a többi alakulat már letudott 1-2 összecsapást az idei kiírásban.

A román válogatottban még a hét elején szereplő Mánya Szabolcs edző-játékos tanítványai komolyan vették az első összecsapást és ehhez mérten remek szellemben játszottak. Az eredmény szempontjából az első félidő 4–2-es vendég előnyt mutatott, a helyzeteket tekintve sokkal többet dolgozott ki az udvarhelyi alakulat.
 
A második félidőre ez is megváltozott és az FK fokozatosan tovább tudta növelni előnyét riválisával szemben és végül hatgólos sikert könyvelt el a kolozsváriak otthonában. Az FK góljait Szécsi (3), Bálint, Kedei (2-2), Mánya, Kerestély, Tifán és Gálfi (1-1) szerezték.
 
A hétvégén már a harmadik forduló mérkőzéseit rendezik méghozzá rangadóval a terítéken.
 
Szombat este 17.30 órától a címvédő Csíkszeredai Imperial Wet a tavalyi ezüstérmes Galaci Unitedet fogadja az Erőss Zsolt Arénában. Másnap már az FK-n lesz a sor, hogy újabb meccset tudjon le, ezúttal a Románia-kupa címvédő Dunarea Calarasi lesz az ellenfele, ezúttal is idegenben. A fordulót a Temesvári Informatica – Dévai Autobergamo összecsapás zárja október 1-én.
 
Fotó: fkszekelyudvarhely.ro

A rovat legfrissebb hírei