Elengedte középső védőjét a CFR, ő a 20. idei távozó!


A 29 éves játékos egy évet töltött Kolozsváron, nagyrészt alapembere volt a védelemnek.

 Alaposan meglepett mindenkit a Kolozsvári CFR péntek este azzal, hogy bejelentette: Daniel Graovac a török Kasimpasában folytatja pályafutását. A transzfert a török klub is megerősítette. Az általában jól értesült román sajtó is csak a bejelentést követően számolt be az üzletről, így azt sem tudni, hogy átigazolási díj fejében vált klubot a bosnyák védő, és ha igen, mennyiért.

A 29 éves Graovac tavaly nyáron az Astrától szerződött Kolozsvárra, ahol minden versenysorozatot figyelembe véve 37 mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt szerzett, a szezon végén pedig bajnokká koronázták. A 3-szoros bosnyák játékos ebben az idényben öt alkalommal jutott lehetőséghez.

Graovac távoztával Andrei Burca, Yuri Matias és Denis Kolinger maradt a keretben középső védő poszton. Szinte hihetetlen, de Graovac már a 20. (!) játékos, aki idén nyáron elhagyta a „Fellegvárat”. Ez a szám akkor is megdöbbentő, ha néhányan közülük tavaly is kölcsönben szerepeltek valamelyik más klubnál, vagy éppen a CFR-nél voltak kölcsönben.

fotó: www.kasimpasa.com.tr

 

 

A rovat legfrissebb hírei