Bérletárakat hirdettek Gyergyószentmiklóson


Van némi változás.

Közzétette a 2022/2023-as idényre vonatkozó bérletárait a Gyergyói HK jégkorongcsapata, amelynek kimondott célja, hogy az idei szezonban is éremmel zárjanak minden fronton, ugyanakkor  célként fogalmazták meg az Erste Liga győzelmet is közeli jövőben. Ehhez pedig ennek megfelelő keretet alakítottak ki.

A bérletvásárlással pedig a szurkolók ezen keret fenntartását segíthetik, még akkor is, ha többet kell érte fizetni, mint a tavaly.

A normál bérlet ára ugyanis 700 lejbe fog kerülni, 200 lejjel több, mint a tavalyi kiindulási ár. A normál bérlet érvényes a csapat összes hazai alapszakasz mérkőzésére az Erste Ligában és a romániai bajnokságban. A korábbi bérlettulajdonosok ugyanakkor megtarthatják megszokott helyüket, ezt az új bérlet megvásárlásakor kell jelezni.

A VIP bérlet jelentősen növekedett. A tavalyi 2000 lej helyett, az idén már 2500 lejt kell érte fizetni. A VIP bérlet érvényes a GYHK összes hazai mérkőzésére, beleértve a rájátszás meccseket is az Erste Ligában és a romániai bajnokságban egyaránt. A VIP bérlettel rendelkezők számára biztosított a parkolási lehetőség is a pálya mellett.

Ugyanakkor ajándékkal is szolgál a GYHK, hiszen mind a VIP mind a normál bérletet megvásárlóknak a GYHK egy-egy szurkolói sálat ad ajándékba.

A bérlet információk mellett a jegyárakra vonatkozó díjszabások is megjelentek. Ennek értelmébe kedvezményben részesülnek a iskolás korú gyerekek, nők és nyugdíjasok, akik 20 lejes jegyet vásárolva vehetnek részt a Gyergyói Hoki Klub hazai Erste Liga és romániai bajnoki mérkőzésein, míg a 6 éven aluliak számára a belépés ingyenes. A teljes értékű jegy az alapszakaszra 25 lejbe fog kerülni.

A bérletek megvásárolhatók a Gyergyói Hoki Klub Stadion utcai irodájában hétköznaponként 9 és 15 óra között.

Fotó: GYHK / facebook

A rovat legfrissebb hírei