Erdélyi harmadik ligás klub is beszáll a Cristiano Ronaldóért zajló küzdelembe!


Az egyesület azt is elárulta, mekkora fizetést szánnak a világsztárnak.

Miközben a labdarúgó világbajnokságon Portugália színeiben harcol az újabb babérokért Cristiano Ronaldo, addig a világsztár munkanélküli lett, miután a Manchester United egyoldalúan felbontotta a szerződését. Nem minden előzmény nélkül persze, a 37 éves excentrikus támadó ugyanis idén balhét balhéra halmozott Angliában.

Azt egyelőre nem tudni, hogy 2016 Európa-bajnoka meddig jut el nemzet csapatával a katari világbajnokságon, az viszont biztos, hogy tavasszal nem marad majd klub nélkül. Ha sem a nevelőegyesületét, a Sporting Lisszabont, sem az amerikai Inter Miamit vagy valamely arab klubot sem választja, akkor még mindig ott van számára a Brassói Steaua Rosie ajánlata!

A III. osztály 5. csoportjában vitézkedő barcasági gárda saját Twitter-oldalán környékezte meg az 5-szörös aranylabdás és 5-szörös Bajnokok Ligája—győztest, szúrta kis a Főtér.ro.

Az átláthatóság jegyében a brassóiak azt is elárulták, mekkora fizetéssel csábítják a portugált: havi 516 euróval.

Az angol, spanyol és olasz bajnok Ronaldóhoz közel álló forrásaink szerint a 19 rangos sorozatban gólkirályi címet szerző klasszis erősen fontolóra vette a brassói ajánlatot. Régóta álmodozott már arról, hogy pályára léphessen a Kézdivásárhely, a Székelyudvarhely vagy a Sepsi, annak legalább a második csapata ellen. A „vörös csillagra” rá is férne némi erősítés, mivel jelenleg a csoport 5. helyén áll.

fotó: www.facebook.com/fifaworldcup

 

A rovat legfrissebb hírei