Legjobb 16 között a csíki lányok


Fölényes győzelem.

A vártnak megfelelően fölényes győzelemmel jutott az FK Csíkszereda Liga 1-es női csapata a Román Kupa legjobb 16 csapata közé. Albu László tanítványai már szünetben kilenc góllal vezettek.

Az őszi szezon zárásaként az FK Csíkszereda felnőtt női csapata a másodosztályú Fălticeni otthonában vendégszerepelt. A találkozót némileg felforgatott csapattal kezdte Albu László csapata.

Először kapott lehetőséget kezdőként a szezonban Balog Boglárka, Mezőssy Melánia, Péter Alexandra, Nagy Noémi és Bodor Anita is. Az őszi szezon „levezető” mérkőzését természetesen a lányok komolyan vették és már a 25. percig eldöntötték. A pályára lépők meghálálták a bizalmat, Mezőssy Melánia és Györgyicze Réka öt gólig jutott, de még a kapusunk, Balog Boglárka is betalált büntetőből.

Románia Kupa, negyedik forduló
Nicu Gane Fălticeni SC – FK Csíkszereda 0–18 (0–9)
Gólszerzők: Mezőssy Melánia (2., 11., 17., 21. és 63.), Nagy Noémi (4.), Antal Anita (18.), Györgyicze Réka (19., 25., 58., 77. és 78.), Balog Boglárka (24., büntetőből), Szőke Eszter (55.), Balázs Eszter (60 és 65.), Bodor Anita (63.), Péter Alexandra (84.).

Fotó: fkcsikszereda.ro
 

A rovat legfrissebb hírei