Elkészült a rájátszás menetrendje


Sorsoltak a kupában is.

A Román Labdarúgó Szövetségnél elkészítették az első osztályú női labdarúgó bajnokság rájátszásának menetrendjét, valamint a Románia Kupa ötödik fordulójának párosításait.

Az FK Csíkszereda az első két fordulóban a bajnoki címvédő Kolozsvári Universitatéval és az alapszakasz-győztes Temesvári Polival küzd meg, míg a harmadik körben érkezik a Székelyudvarhely. A székelyudvarhelyiek a Banat Girls ellen kezdenek, majd a címvédő kolozsváriakat fogadják.

A Románia Kupa ötödik körében a csíki lányok a Galaci Universitatéval kerültek össze. Az egy mérkőzéses kupa-párharc március 12-én lesz Csíkszeredában. A továbbjutás aligha lehet kérdéses a bajnokság alapszakaszának utolsó helyezettjével szemben. A Duna-partiak győzelem nélkül zárták a bajnokság első részét, egyetlen döntetlent értek el és 11 mérkőzésen négy alkalommal találtak be az ellenfeleknek.

A Székelyudvarhleyi Vasas Femina a Besztercei Gloria vendége lesz a sorozatban. A besztercei csapata a másodosztály II-es csoportjának élén áll kilenc meccsből kilenc győzelemmel, ám a továbbjutás nem lehet kérdéses.

Fotó: fkcsikszereda.ro

A rovat legfrissebb hírei