Négy edzőmeccs


Készülnek a lányok is.

Kialakult az első osztályban szereplő FK Csíkszereda női felnőtt csapatának téli felkészülésének végleges programja. A március 4-i bajnoki rajtig hazai edzőtábor és több gyakorlómérkőzés vár a lányokra.

Tíz napja, január 16-án kezdte meg a téli szünetet követő felkészülést a Liga 1-ben szereplő felnőtt, női csapat. Albu László tanítványai hazai környezetben készülnek, napi egy edzés szerepel a programban. A lányok a tervek szerint február 6 és 12. között itthon edzőtáborba vonulnak. Ez idő alatt napi két tréninget tart a szakmai stáb. A márciusi bajnoki rajtig négy edzőmérkőzést játszanak a lányok az alábbi menetrend szerint:

Február 4. Szamosújvár (Marosvásárhelyen)
Február 11. Kolozsvári Olimpia (Kolozsvár)
Február 17. Románvásár (Csíkszereda)
Február 25. Besztercei Gloria (Csíkszereda)

Mint Albu László vezetőedző elmondta, több tehetséges fiatal játékosnak lehetőséget fognak adni a következő időszakban. Így a felnőtt kerettel készül Fülöp Boglárka, valamint heti három alkalommal szintén a „nagyokhoz” csatlakozik az U15-ös csapatból Tănase Dorina, Lőrincz Kitti és Erös Teodora.

A március 4-én induló Play-off első játéknapján a Kolozsvári Universitatea vendégei lesznek Albu László tanítványai, a második fordulóban pedig Temesváron lépnek fel a lányok. A harmadik ellenfelünk a Székelyudvarhelyi Vasas Femina lesz, a székely derbyt március 26-án játsszuk hazai pályán. A Románia Kupa ötödik körében lányaink a Galaci Universitatéval kerültek össze. Az egy mérkőzéses kupa-párharc március 12-én lesz Csíkszeredában.

Fotó: fkcsikszereda.ro

A rovat legfrissebb hírei