Döntetlennel búcsúztak a hazai közönségtől


Ezzel elégedettek lehetnek.

Utoljára lépett hazai környezetben pályára a VSK Székelyudvarhely felnőtt kézilabdacsapata, a hazai élvonal bajnokságának 25., utolsó előtti fordulójában a középmezőny egyik erősségét, a CSM Vaslui együttesét fogadták a városi sportcsarnokban.

Az eddigi 24 fordulóban nem sok babér termett az udvarhelyi gárdának, a Bölények Ligája legalacsonyabb költségvetésével rendelkező alakulat mindössze egy győzelmet tudott összehozni a másik újonc Nagyváradi VSK elleni hazai összecsapáson, és némi meglepetésre, a CSM Focșani otthonából tudott egy pontot hazahozni.

A szerda esti találkozón nagyot küzdött a VSK, bár eladott labdákból és kihagyott helyzetekből ezúttal sem volt hiány, a hazaiak végig egyenlő félként játszottak a nagyobb játékerőt képviselő vendégek ellen. Még a győzelemre is volt esély, 19 másodperccel a vége előtt az emberhátrányban játszó VSK-nál volt az előny, és bár a győzelem nem jött össze, a döntetlen így is dicséretet érdemel.

Eredmény
VSK Székelyudvarhely – CSM Vaslui 35–35 (19–20)
A VSK gólszerzői: Aron Dedu és Putnoky Szabolcs 8-8, Feliciano Couveiro 4, Jére Róbert és Vuk Milosevics 3-3, Csibi Hunor, Ferenczi Botond és Kónya Hunor 2-2, Angelo Tăuțean, Katona Tamás és Szász Előd 1-1.
 

A rovat legfrissebb hírei