Pászka szépségdíjas gólja is kevés volt, vereséggel ünnepelt a Ferencváros Videók


Corbu ráadásban szerzett góljával bebiztosította csapata győzelmét.

Két erdélyi játékos is fontos gólt szerzett a labdarúgó NB I. 32. fordulójában: Corbu Marius a ráadás perceiben biztossá tette a Puskás Akadémia győzelmét Pakson, míg Pászka Lóránd vezetést szerzett a Ferencvárosnak a Debrecen ellen. Más kérdés, hogy győzelemnek csak egyikük örülhetett.

A Ferencváros Pászka 42. percben szerzett látványos gólja után („ különösen szépre sikerült, a tizenhatoson belülre érve tanítani való mozdulattal tekerte a labdát a jobb felső sarokba”, írja róla az nso.hu) ugyanis a szünet után hármat kapott a Debrecentől, így 3:1-es zakó után ünnepelhette meg saját szurkolói előtt történelme 34. bajnoki címét. Pászka pályafutása második gólját szerezte a felnőttek között, miután az előző hazai meccsen fejjel betalált a Kisvárda ellen. A kézdiszentkereszti védőt a 83. percben cserélte le edzője sérülés miatt. A gólt ide kattintva nézheted meg!

Pakson a Puskás 1:0-ra vezetett, amikor a 95. percben a vendégek villámgyors kontrája végén Corbu Marius kapásból lőtt a hazaiak kapujába, beállítva a 2:0-ás végeredményt. A 21 éves magyarcsügései középpályás ebben a szezonban 6., összességben pedig 10. gólját lőtte az NB I-ben. Érdekesség, hogy legutóbb napra pontosan két hónappal ezt megelőzően talált kapuba.fotó: www.facebook.com/fradi.hu 

 

A rovat legfrissebb hírei