Judd Blackwater Brassóba igazol


Nagy bejelentés a Cenk aljáról.

Elkezdte a jövő évi keretét építeni a Brassói Corona jégkorongcsapata, amely ugyanakkor nemcsak játékosfronton, hanem a szakmai stábba is frissességet hoz.

A mytex.ro portál információi szerint, amelyet még nem erősített meg a klub, Marius Gliga veszi át a Corona Brassó jégkorongszakosztály irányítását. Gliga fő munkaköre az utánpótlás nevelés koordinálása lesz, de a felnőtt csapat ügyeit is ő fogja a továbbiakban kezelni. Mihály Árpád viszont megmarad a csapat menedzsereként. Gliga hivatalos bemutatójára ma kerül sor Brassó polgármesteri hivatalában.

Ugyancsak a mytex.ro információi szerint a 35 esztendős kanadai Judd Blackwater a soron következő idénytől a Brassói Coronát fogja erősíteni. A jégkorong szerelmeseinek ismerősen csenghet a neve, hiszen az mellett, hogy megfordult Székesfehérváron A 2020/2021-es idényben a Csíkszeredai Sportklub csapatával Erste Ligát és román bajnokságot is nyert.

A legutóbbi két idényben a német másodosztályban a Heilbronner Falken csapatában játszott, ahol szintén kimagaslóan teljesített. Az első idényében 59 meccsen 55 pontot termelt, ám a legutóbbi idényben csak 16 meccs jutott neki, amely során 8 pont volt a termése.

A portál szerint a Corona további erősítéseket fog végrehajtani, ami nem csoda, hiszen a klubra nagy terhelés vár, hiszen az Erste Liga és a román bajnokság mellett a Kontinentális Kupában is érdekeltek lesznek.

Fotó: sport.szekelyhon.ro / Veres Nándor
 

A rovat legfrissebb hírei