Vincze Péter marad Gyergyószentmiklóson


Két távozó után egy maradó.

A 28 esztendős, a magyar válogatott nemrég az elit jégkorong világbajnokságot is megjárt, Vincze Péter meghosszabbította szerződését a Gyergyói Hoki Klubbal.

Az Erste Liga címvédő közösségi oldalán jelentette be, hogy legutóbbi idény egyik legjobb gyergyói játékosa marad a következő idényben, így egymást követően a harmadik idényét kezdi piros-fehérben.

– Vincze Peti az alapszakaszban 39, a rájátszásban további 11 pontot tett a közösbe. Így volt ő az aranyérmes Erste Liga szezonunk egyik legjobbja. Alakul a csapatépítés a címvédésre! – fogalmaznak a közösségi oldalukon a gyergyóiak.

Döntése hátteréről beszélve elmondta: – A csapat magja egyben marad, ami nagyban befolyásolta a döntésemet. A családommal jól érezzük magunkat Gyergyóban, megvan mindenünk, illetve az öcsémmel továbbra is egy csapatban tudok játszani. – majd a soron következő bajnoki idény céljaival kapcsolatban megjegyezte, hogy – Nem lehet más célunk, mint megvédeni a bajnoki címünket. Természetesen mindenkinek vannak emellett egyéni céljai, de azok csak akkor boldogítanak igazán, ha a szezon végén ismét mi emelhetjük magasba a trófeát! Ha egy egyéni célt megfogalmazhatnék, az az, hogy maradjak egészséges, hiszen a lelátóról nem tudok gólt lőni.

Fotó: gyergyoihoki.ro

A rovat legfrissebb hírei