Adorján Attila marad a Sportklubnál


Megvan a 15. aláírás is.

Folyamatosan bővül a Csíkszeredai Sportklub nyilvánosságra hozott játékoslistája a 2023-2024-es szezonra. A kék-fehérek ugyanis bejelentették, hogy marad a klub kötelékében Adorján Attila kapus is, aki a 15. sportoló, aki aláírt a következő idényre.

Adorján az ISK Csíkszereda csapatánál kezdte pályafutását és ifiként végigvédte a román korosztályos válogatottak „kapuját”. A 2014-2020-as szezonokban a DVTK Jegesmedvék sportolója volt, ahonnan időközben a magyar felnőtt válogatottba is meghívót kapott.

A 2020/2021-es szezonban átigazolt a finn másodosztályban Kiekko-Pojat együtteséhez, majd a korona vírus miatt befagyasztott finn bajnokságból visszatért Miskolcra. A 2021/2022-es szezontól  a Csíkszeredai Sportklub kapusa és az is marad, mint most kiderült.

– A tavalyi szezonban sajnos nem tudtunk olyan sikeresek lenni, mint ahogy a szurkolóink érdemelték volna, de biztos vagyok benne, hogy a klubnál mindenki azon dolgozik, hogy jövőre újra sikeresek legyünk – fogalmazott Adorján.

A Csíkszeredai Sportklub kerete
Kapusok: Adorján Attila.
Hátvédek: Salló Alpár, Láday Tamás, Bajkó Csongor, Fabrizio Ricci.
Csatárok: Becze Tihamér, Fodor Csanád, Rokaly Norbert, Rokaly Szilárd, Péter Balázs, Cody Milannal, Aidan Brawn, Reisz Áronnal, Eduard Cășăneanu, Brandon McNally.

Távozók: Radek Vesely, Makszim Szamankov, Roman Szavcsenko, Karel Kubát, Niko Mikkola, David Stach, Ilja Krikunov, Farkas Tamás, Részegh Zsolt, Péter Andor – játékosok és Jeff Paul (vezetőedző).
 

A rovat legfrissebb hírei