Nem ismer elveszett labdát a Csíkszereda új igazolása


A Hunyad megyei játékosra az FK menedzsere figyelt fel.

Bloj Ervin Szilárddal erősítette meg keretét a román labdarúgó második osztályban szereplő FK Csíkszereda együttese, jelentette be a klub hivatalos oldalán.

A 26 éves középpályás a Déva melletti Csernakeresztúron, a környék egyetlen magyar többségű településén cseperedett fel, focizni pedig a megyeszékhely sportiskolájában tanult. Innen került a Vajdahunyadi Corvinul, majd a Déva csapatához. Az eddig csak a 3. osztályig jutó labdarúgóra az FK menedzsere, Eugen Parvulescu figyelt fel.

A klub honlapjának Bloj elmondta, természetéből adódóan nem ismer elveszett labdát. Nehéz volt elszakadnia otthonról, de sikerült beilleszkednie: „Hamar befogadtak a fiúk és az egész stáb is, amit külön meg szeretnék köszönni. Nagyon jó közösségbe kerültem.

Kicsit nehéz volt, mert eljöttem otthonról ilyen messzire, egyedül. Szerencsém volt, hogy a csapat így fogadott. Minden nap próbálom a legjobbat nyújtani edzéseken, és ha majd a stáb pályára küld, megpróbálom bebizonyítani, hogy jól döntöttek" – fogalmazott a középpályás.

A középpályás azt is elmondta, meglepték a körülmények, amik Csíkszeredában fogadták: „Alig vártam, hogy érkezzek meg Csíkszeredába, hiszen Déván a harmadosztályban játszottam. Olyan körülmények fogadtak itt, amit nem is gondoltam, hogy létezhet Romániában, nagyon jó kondíciók közé kerültem".

Nem kezdte túl jól az idényt a Csíkszereda, öt forduló alatt csak egy győzelmet szerzett, 5 pontjával a tabella 13. helyén áll.

fotó: fkcsikszereda.ro

 

A rovat legfrissebb hírei