Májusban még a Magyar Kupa döntőjében volt érdekelt, most a román III. osztályban folytatja


Két hónap után máris továbbállt a támadó.

Júliusban szerződött a román második osztályban érdekelt FK Csíkszeredához Györgyi Arthur, a szélső azonban máris továbbállt és a harmadik osztályban vitézkedő Székelyudvarhelyi FC-hez írt alá, jelentette be új klubja.

A 26 éves támadó Szovátán született, Csíkszeerdában kezdte pályafutását, majd megfordult Debrecenben, Nyíregyházán, a felvidéki Komarnóban, aztán Budafokon. A magyar NB II-ben 57, a szlovák II. Ligában 10 meccsen lépett pályára.

A balszélső tagja volt annak a Budafoknak, amely másodosztályú csapat létére a tavalyi idényben bejutott a Magyar Kupa döntőjébe, ám ott alulmaradt a Zalaegerszeg ellenében. Györgyi a meneteléshez három meccsen összesen 145 percnyi játékkal járult hozzá, az elődöntőben és a döntőben viszont már nem szerepelt a keretben.

Az FK Csíkszeredában Györgyi egy bajnokin mindössze 20 percnyi lehetőséget kapott eddig, így közös megegyezéssel szerződést bontott és a több játéklehetőség reményében a Székelyudvarhelyi FC-hez szerződött.

„Arthurnak komoly tapasztalata van, megfordult a magyar és román másodosztályban is, így biztosan sokat lendít majd a támadásainkon. Korábban sok nehéz pillanatot okozott nekünk az FK Csíkszereda színeiben, most reméljük, hogy ezután az ellenfeleink fogják ugyanezt megtapasztalni. Üdv a csapatban, Arthur!”, olvasható a Székelyudvarhelyi FC Facebook-oldalán.

fotó: Székelyudvarhelyi FC / Facebook

 

A rovat legfrissebb hírei